Det er bare mig ...

Klæd din musik lækkert på …

Sony h.ear in

Nu kan du matche din personlige stil med din musik. Sætte kulør på dit musikliv med den nye, stilrene “h.ear”-hovedtelefon (udtales “hear”) og en Walkman® med et skarpt udtryk i mange farver, begge fra Sony.

Slå dig løs i musikken som aldrig før med Hi-Res-lyd, der bringer dine yndlingsnumre tættere på den oprindelige lyd end nogensinde før. Med kombinationen af kvalitet og design sætter “hear on”-hovedtelefoner, “hear in NC” in-ear hovedtelefoner med digital støjeliminering og Walkman NW-A25HN helt nye standarder for musikalsk stil og personligt udtryk.

h.ear_on_P_Lifestyle_1_-Large

Skab din egen stil

h.ear-hovedtelefonerne og Walkman NW-A25HN findes i dybe farver fra viridan blue, cinnabar red, charcoal black, lime yellow til bordeaux pink. De matcher dermed enhver stil – lige meget, om du er den elegante, tilbagelænede type eller den udadvendte, glade type. Med fokus på det smukke i det enkle har hovedtelefonerne et single-shape-design, der understøtter deres glansfulde finish. Det enkle og stilrene udtryk giver hovedtelefonerne karakter og vil få folk til at vende sig om efter dig på gaden.

 

h.ear on”-hovedtelefoner

Med kombinationen af en enkel finish og komfortabel pasform oser “h.ear on”-hovedtelefonerne fra Sony af stil. Hi-Res Audio-kompatibilitet og præcis bas bliver komplimenteret af en 40 mm HD driverenhed, der gengiver lyde op til 60 kHz, mens en letvægts-CCAW-spole leverer præcise, høje lyde. Målet er at give dig den bedste lydoplevelse, og mellemvæggene er derfor belagt med titanium for at minimere uønskede vibrationer i den krystalklare lyd. Det giver den ultimative lydoplevelse.

Ønsker du at tage hovedtelefonerne med dig på farten, gør det foldbare design og den aftagelige anti-cross-talk-ledning i matchende farve det muligt at pakke dine “h.ear on”-hovedtelefoner ned i den medfølgende pose.

h.ear_innc_B_all-Large

h.ear in NC” in-ear-hovedtelefoner

h.ear in NC” er et glimrende eksempel på det store fokus på funktionelt design og ikonisk æstetik, som Sony er kendt for. Takket være den nyligt udviklede højfølsomme 9 mm enhed fra Sony, kan de tynde og kompakte in-ear-hovedtelefoner gengive frekvenser op til 40 kHz og dermed levere den lækreste og klareste Hi-Res-lyd.

For at sikre en omsluttende lydoplevelse i selv de mest støjende omgivelser har “h.ear in NC” en avanceret, batteridrevet dobbelt støjsensorteknologi, mens “Automatic AI”-støjelimineringsteknologi filtrerer al uønsket lyd fra i op til 16 timer. Det gør hovedtelefonerne til verdens første1 digitale støjeliminerende Hi-Res Audio-kompatible in-ear-hovedtelefoner. Skulle det indbyggede litium-batteri løbe tør, kan du nemt genoplade det via microUSB, mens du fortsætter dit lydeventyr – inklusiv støjeliminering.

Walkman NW-A25HN

De høje standarder fra Walkman NWZ-A15 fortsætter i den nye Walkman NW-A25HN, der indeholder alt, hvad du kan forvente fra en Hi-Res Audio-afspiller og meget mere. Med de dedikerede Hi-Res Audio-kompatible hovedtelefoner med digital støjeliminering, der er lavet til Hi-Res Walkman, kan du nyde musikken uden forstyrrelser fra verden omkring dig. Med den digitale S-Master HXTM-forstærker fra Sony bliver musikken mere delikat og dynamisk end nogensinde før. Den unikke opskaleringsteknologi fra Sony, DSEE HXTM, forbedrer komprimerede musikfiler som MP3 og løfter kvaliteten til næsten Hi-Res Audio.

Med den nye LDAC-teknologi fra Sony er det nu muligt også at nyde trådløs musik i høj kvalitet via Bluetooth®. Med mere end tre gange så meget data transmitteret2 giver LDAC en forbedret lydoplevelse til al din musik.

Den nye Walkman fås med 16 GB, og via microSD-porten kan du udvide hukommelsen og nyde endnu mere af din musik. Med 50 timers3 batteritid kan du lytte til musik i timevis uden at skulle tænke på opladning.

Den nye h.ear-serie af hovedtelefoner og Walkman NW-A25HN fra Sony er tilgængelige i Europa fra oktober.

NW-A27_R_Lifestyle-Large

Vejledende priser

  • MDR-100A 1.500 kroner
  • MDR-EX750 1.350 kroner
  • A25HN 2.100 kroner

1) Frem til dags dato, ifølge Sony-undersøgelser. På det digitale støjelimineringsmarked

2) Bluetooth® A2DP, SBC (328kbps, 44,1kHz)

3) Udvidet batteritid på 30 timer (Hi-Res Audio Playback*1) eller 50 timer (MP3 audio playback*2)

Tekniske specifikationer

Model name h.ear on
Type Closed, dynamic (circum-aural)
Driver unit 40 mm, dome type (CCAW Voice Coil)
Sensitivity 103 dB/mW
Frequency response 5 Hz ~ 60,000 Hz
Impedance 24 Ω at 1 kHz
Power handling capacity 1,500 mW (IEC*)
Plug L-shaped gold-plated 4-pole
mini plug
Weight(exclude cable) Approx. 220 g without cable
Supplied accessories Headphone cable (inline remote and microphone, approx. 1.2 m (47 1/4 in), L-shaped gold-plated 4-pole mini plug) (1)
Carrying pouch (1)

* IEC = International Electrotechnical Commission

Model name h.ear in NC
Type Dynamic, closed
Driver unit 9 mm, dome type (CCAW adopted)
Sensitivity 103 dB/mW (when the power is on)
100 dB/mW (when the power is off)
Frequency response 5 Hz ~ 40,000 Hz
Impedance 32 Ω at 1 kHz (when the power is on)
17 Ω at 1 kHz (when the power is off)
Maximum input 150 mW
Power source DC 3.7 V (Built-in lithium-ion rechargeable battery)
DC 5 V (When charged using USB)
Charging time Approx. 2.5 hours
Usage hours Max. 16 hours
About 10 hours of continuous communications is possible after 1 hour charging.
Weight(exclude cable) Approx. 27g(Headphones: 5.1 g, Control box: 5.4 g, Battery box: 16.3 g)
Headphone cable Approx. 1.5 m, OFC Litz wire, Y-type
(include control box and battery box)
Plug L-shaped gold-plated 4-pole mini plug
Supplied accessories Micro USB cable (approx. 1.0 m)
Plug adaptor for in-flight use
Earbuds(SS/S/M/L x 2)Carrying pouch
Clip
Model name Walkman NW-A25HN
Available colours Charcoal Black/ Viridian Blue/ Bordeaux Pink/ Cinnabar Red/ Lime Yellow
Internal memory 16GB / 64GB
External memory microSD
Display size/ Resolution 2.2 inch, TFT colour LCD, QVGA(320×240)
Compatible formats Music:FLAC/Apple Lossless(ALAC)/MP3/AAC*1/HE-AAC/WMA*2/Linear PCM(WAV)/AIFF *1: Copyright protected AAC-LC files cannot be played back. *2: Copyright protected WMA files cannot be played back.
Movie:MPEG-4/AVC(H.264/AVC)/Windows Media Video 9
Sound Effects S-Master HX/DSEE HX/Clear Audio+/Clear Bass/Equalizer/VPT(surround)/Dynamic Normalizer/
Noise cancelling system Full-auto AINC, Bus/Train, Airplane, Office
Battery life MP350H*3 *3: MP3 128kbps, when Bluetooth OFF Hi-Res Audio30H*4*4: FLAC 192kHz/24bit, when Bluetooth OFF
Bluetooth Bluetooth® Ver 3 Profile A2DP/AVRCP/OPP Codec LDAC / aptX / SBC
NFC Yes
FM radio 87.5~108.0MHz
Other functions Display Lyrics, Sense Me TM Channels
Dimension (projecting parts not included) 43.6 x 109 x 8.7mm
Weight 66g
Included accessory ・USB cable
・Headphones
・Earbuds・Clip (for Headphones)Note: microSD card is not supplied
Det her har måske også din interesse