Det er bare mig ...

Bog: Mysterier fra Anden Verdenskrig

Historieinteresserede med hang til uløste gåde og mulige konspirationsteorier kan nu få stillet en del af deres nysgerrighed. I en ny bog sættes der fokus på mysterier fra Anden Verdenskrig. Her kommer bogen, der forsøger at give svar på nogle af de hidtil ubesvarede spørgsmål, der findes i kølvandet på Anden Verdenskrig:

Hvorfor brændte det franske passagerskib Normandie, da det lå i New Yorks havn? Hvad blev der er af da kunstskatte, som blev stjålet af nazisterne? Hvordan kunne ubåden Tang sænke sig selv? Hvem var manden, der ikke eksisterede? Var britiske og amerikanske flådeeksperter uden at vide det med til at planlægge det japanske angreb på Pearl Harbor?

Andens Verdenskrigs historie er fyldt med spørgsmål som disse, og denne bog behandler de meste spændende af de mange spørgsmål. Bogen bygger på den nyeste historiske forskning og besvarer i hvert fald nogle af spørgsmålene – mens andre af krigens mysterier formentlig aldrig vil blive forklaret. Mysterier fra Anden Verdenskrig er spændende læsning for alle med interesse for krigens historie. Bogen udkommer d. 17. september 2015 Mysterier fra Anden Verdenskrig // Af Jeremy Harwood // På dansk ved Michael Alring TURBINE 2015 // 256 sider // ISBN 978-87-406-0343-9 // vejl. pris 249,95 kr

Mysterier fra Anden Verdenskrig
Mysterier fra Anden Verdenskrig
Det her har måske også din interesse