Det er bare mig ...

Dronetasker fra Lowepro

Lowepro DroneGuard kit, i marken

Droner er blevet hver mands eje og salget af droner er eksploderet, men indtil nu har man ikke haft en egnet løsning til at have udstyret med sig rundt. Det har Lowepro taget fat på og lancerer nu en hel serie af specialtilpassede løsninger, DroneGuard-serien, som er udviklet i samarbejde med seriøse quadcopter-piloter.

Først udviklede vi DroneGuard Kit, så fotografer og videografer fik mulighed for nemt at medbringe deres drone samt tilbehør i de tasker, de allerede har”, siger Tim Grimmer, Vice President of Brand hos Lowepro, ”Vi udvidede senere serien med to komplette tasker i semi-hårdt materiale og med bæreseler, DroneGuard CS300 & CS400”.

DroneGuard-serien

DroneGuard_CS300-400_Kit_Family_WEBFælles for alle tre modeller er, at nye patenterede fleksible og flytbare vægge holder dronen på plads i tasken, uanset dronemodel. Man tilpasser indretningen nemt og elegant til lige netop ens eget udstyr. Ud over at selve dronen holdes sikkert på plads, er der også en række lommer, rum og elastiske remme til opbevaring af reservedele, som fx ekstra propeller.

DroneGuard kit

Er en løs indsats, som minder lidt om en babylift. Den kan anvendes løst som den er, eller som indretning i en hård taske, som fx Lowepro Hardcase eller en større rygsæk.

Den passer til en række forskellige modeller som fx: DJI Phantom 1™, DJI Phantom 2™, DJI Phantom 3™ og andre mærker i samme størrelse.

DroneGuard CS 300 & 400

Disse tasker har en udvendig skal, som er produceret i 600 denier polyester, som sammen med Lowepros FormShell-teknologi™ giver en enestående beskyttelse.

DroneGuard_CS300_400_Family_SQBegge modeller har aftagelige bæreseler og håndtag, så man nemt kan vælge, om man vil bære dem som rygsæk eller som almindelig taske.

CS 300 er designet til en Parrot Bebop™ eller andre i samme størrelse, mens CS 400 er beregnet til; DJI Phantom 1™, DJI Phantom 2™, DJI Phantom 3™, 3DR Solo™ og andre i samme størrelse. Begge har plads til fjernkontrol, propeller, gevind, kabler, batterier, m.m.

Pris og levering

DroneGuard kan leveres i løbet af november 2015 til følgende vejl. udsalgspriser:

DroneGuard kit, DKK 799,-

DroneGuard CS 300, DKK 1.199,-

DroneGuard CS 400, DKK 1.399,-

Det her har måske også din interesse