Det er bare mig ...

Vild med dans?

For 10. år i træk afholdes der Danseskolernes Dag i Tivoli, lørdag den 29. august fra kl. 11.30, hvor hundredevis af dygtige dansere fra mange kroge af Danmark, vil indtage Plænen og Pantomimeteatret. Traditionen tro skal der på denne dag findes vindere af Tivoli Mesterskaberne i Dans, og der bliver tilmed mulighed for at opleve landets bedste dansere i et storstilet Master Show. De Danske Danseskoler og Tivoli inviterer for 10. gang til Danseskolernes Dag lørdag den 29. august. Her er der konkurrencer, opvisninger og masser af dygtige dansere, som spreder danseglæde i Haven. Forskellige hold fra De Danske Danseskoler optræder i løbet af hele eftermiddagen på Plænen og Pantomimeteatret, og der vil også være rig mulighed for selv at kridte danseskoene og få sig en sving-om.

Danseskolernes Dag i Tivoli, lørdag den 29. august fra kl. 11.30

Formand for De Danske Danseskoler, Henning Christensen, fortæller:Danseskolernes Dag i Tivoli er altid en særlig dag for De Danske Danseskoler, der i år kan holde 10 års jubilæum med denne fantastiske tradition! For danserne er dette altid en speciel dag, hvor de får lov til at optræde på den store scene på Plænen i Tivoli. Vi glæder os til endnu en festdag i dansens tegn med danserne, deres familier og venner og alle de andre danseinteresserede tilskuere.

Hvem vinder guld i Tivoli Mesterskaberne i Dans?

Plænen lægger gulv til Tivoli Mesterskaberne i Dans, hvor der bliver rift om førstepladserne i disciplinerne standard, latin, disco duo, hiphop, swing og jitterbug. Konkurrencen finder sted fra kl. 16:25. Tivoli Mesterskaberne i Dans begyndte helt tilbage i 1930erne, og efter flere års pause blev konkurrencen genoptaget i 2006 til stor glæde for de danseglade Tivoli-gæster.

Danseskolernes Dag i Tivoli
Danseskolernes Dag i Tivoli

Danmarks dygtigste dansere i imponerende show

På Danseskolernes Dag er det også muligt at se landets allerbedste dansere fyre den af på dansegulvet i et imponerende show. Danmarksmestrene i en række dansediscipliner afholder Master Show på Plænen kl. 18:30. En sjælden lejlighed til at se så mange forskellige dansere på utrolig højt niveau.

Dansevenlig afslutning på dagen

Tivolis gæster får selvfølgelig også rig lejlighed til at pudse dansetrinnene af i løbet af Danseskolernes Dag. Hele dagen sluttes af med LørdagsDans på Plænen, hvor Tivolis Big Band spiller aftenen ind. Her er alle velkomne til at danse foran scenen, mens mørket falder på i Haven. Tivolis pressechef Torben Plank siger:Der kommer rigtig mange børn og unge der fortjener noget opmærksomhed i forbindelse med Danseskolernes Dag i Tivoli. Mange af dem er super-elite, andre bare dygtige og langt de fleste er bare glade for at danse. Det er en skøn cocktail af talent, ambitioner og lyst man som gæst eller deltager stifter bekendtskab med, hvis man kigger forbi opvisningerne. Og nå ja, så afgøres det traditionelle Tivolimesterskab jo også – og det er altid spændende og medlevende.

Det her har måske også din interesse