Det er bare mig ...

Ny vandlegeplads på Den Blå Planet

Sjaske, hoppe, rutche, plaske. Den Blå Planet har åbnet en helt ny vandlegeplads for landkrabber i alle aldre. Her kan store og små gæster få større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde. Man kan fx prøve en arkimedesskrue, som er en maskine, der siden det 3. århundrede f.Kr. er blevet benyttet til at pumpe vand op.

Vandlabyrint på Den Blå Planet
Vandlabyrint på Den Blå Planet

Gæsternes indre vandhunde kan slippes løs til den flotte udsigt over Øresund, hvor man kan give pumperne og sluserne fuld gas. Det er ikke nødvendigt at medbringe skiftetøj, da legen ikke ligger op til, at man bliver (driv)våd. Børn og voksne kan også prøve kræfter på den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutsjebane. ”I designet af Den Blå Planets legeplads har vi lagt stor vægt på, at området skal fungere som platform til at udforske vandets forunderlige verden,” siger salgschef Søren Andersen fra CADO, der står bag legepladsens design og etablering.   Fotos: Copyright © All rights reserved, Den Blå Planet

Det her har måske også din interesse