Det er bare mig ...

Film på Plænen – i kærlighedens tegn

Vi vil gerne skabe en feel-good-stemning på Plænen, hvor open-air film, røde kinder og popcorn går op i en højere enhed. Og er der endda nogle, der går derfra hånd i hånd, så er det bare prikken over i’et – Torben Plank, Tivolis pressechef
Hvad har filmene Da Harry mødte Sally, Pretty Woman og Ingen er fuldkommen til fælles? De er alle film i kærlighedens tegn, som kan opleves på en 30 kvadratmeter storskærm på Plænen denne sommer. Der lægges ud med den ekstravagante musical Moulin Rouge! med Ewan McGregor og Nicole Kidman i hovedrollerne 5. juli kl. 20. Årets tema til Film på Plænen er Summer of Love – Summer in the city. CPH PIX og Tivoli har i fællesskab håndplukket fem store kærlighedsfilm, som gæsterne kan se frem til at opleve under åben himmel. Der er tale om filmoplevelser, der med garanti giver blussende kinder og lyst til at flette fingre. Hvad: Film på Plænen Sted: Tivoli Tid: 20:00 Program: 5. juli: Moulin Rouge! 12. juli: Ingen er fuldkommen (Some Like It Hot) 19. juli: Hairspray 26. juli: Da Harry mødte Sally 02. aug: Pretty Woman

Hairspray musicalen som film

Fans der ikke kan vente til marts 2016, hvor musicalen Hairspray får premiere i Koncertsalen i Tivoli kan få en forsmag på hvad de kan glæde sig til på Plænen, hvor filmversionen bliver vist. Filmprogrammet giver også gæsterne mulighed for at opleve filmudgaven af Broadway-musicalen Hairspray, som får premiere i Tivolis Koncertsal næste år. Her møder man blandt andre en veloplagt Michelle Pfeiffer og danselegenden John Travolta.

Medbring madkurv

Filmene er nøje udvalgt med særlig tanke på, at de skal ses eller genses i fællesskab. Det er tilladt at medbringe egen madkurv på Plænen, hvor der også kan nydes popcorn og læskende drikke. Alle fem film er nemme at gå til og fra, så man behøver ikke være klistret til storskærmen i to timer, men kan fint strække benene undervejs og nyde stemningen i Haven.

Film program:

Moulin Rouge!
Ingen er fuldkommen (Some Like It Hot)
Hairspray
Da Harry mødte Sally (When Harry Met Sally)
Pretty Woman
Det her har måske også din interesse