Det er bare mig ...

Huawei P8lite – stærk og til en rigtig skarp pris

Huawei P8lite White Den 15. april lancerede Huawei den nye Huawei P8 topmodel – det nye flagskib i deres flåde af smartphones. I dag løftes sløret for lillebroren, P8lite, der er definitionen af enkelthed og kvalitet. Med et 13 MP kamera og avancerede specifikationer og funktioner, lader P8lite dig tage billeder i meget høj kvalitet. Dette kombineret med enhedens stilsikre design og skarpe pris, gør det til en yderst attraktiv smartphone.

”Hvor topmodellen P8 henvender sig til den mere krævende forbruger, er P8lite designet til en målgruppe, der ønsker kvalitet og enkelthed til en god pris. Du får svært ved at finde lige så stærke tekniske specifikationer til så lav en pris, og jeg tør godt vove den påstånd, at vi med lanceringen af P8lite giver forbrugerne i Danmark mere værdi for pengene end nogensinde før, når man tager pris, hardware og design i betragtning,” siger Thor Gøtz, direktør for Huawei Danmark Consumer BG.

Kompromisløst kamera

Med et 13 megapixel kamera blander P8lite sig med de bedste smartphonekameraer på markedet. Den 7 cm lange mikrolinse og 28 mm brede vidvinkel sikrer et højt lysoptag og giver særdeles skarpe og farverige billeder.

Foruden kameraets stærke tekniske specifikationer byder P8lite på en række funktioner, der giver ekstra værdi til dine billeder. Hvis du fx tager et billede, hvor der fremgår mange forskellige elementer i omgivelserne, kan du tage billedet først og derefter ændre, hvilket område der skal være fokus på. Således behøver du ikke tage stilling til at fokusere billedet, mens du tager det. Og hvis du lynhurtgit skal tage et billede, kan du med et hurtigt dobbeltklik på volumeknappen tage et billede på under 1,2 sekunder.

Se også: Huawei P8

Huawei P8lite Black P8 Lite tilbyder flere sjove kamerafunktioner som eksempelvis ”I Shine”, der gør det nemmere end nogensinde før at tage den perfekte selfie. Kameraet genkender automatisk telefonens ejermand og forskønner dit ansigt ved fx at reducere rynker og gøre dine læber større. Du kan også indstille en smiledetektor, så kameraet automatisk tager billedet, når alle på billedet smiler. Med smiledetektoren slået til, er det slut med sure ansigter på dine billeder.

Bedste 4G dækning i branchen

Grundige tests og sammenligninger, viser at P8lite har en stærk og pålidelig 4G-dækning. Dette kommer i særdeleshed til udtryk ved høje downloadhastigheder ved selv en forholdsvis svag forbindelse, hvor andre smartphones typisk har svært ved at bevare 4G-dækningen og skifter over til 3G. Dette skyldes ikke mindst, at P8lite har dobbeltantenne, der understøtter, at det bedst mulige signal altid vælges.

P8lite har en vejledende udsalgspris på 2.199 kr. og sælges bl.a. hos Telia, Call me, TDC, Telmore og Elgiganten fra uge 22.

Fakta om Huawei P8 Lite

 • 7,7 mm tynd
 • 5’’ HD IPS touchskærm med 1280 x 720 opløsning.
 • 13 MP bagkamera og 5 MP frontkamera
 • Intuitiv selfieforbedrende kamerafunktion
 • Lynhurtig 4G forbindelse med downloadhastigheder op til 150Mpbs
 • Dobbeltantenne der sikrer stærk forbindelse selv i omgivelser med dårlig dækning
 • 2200mAh batteri
 • 1,2 GHz Kirin 620 Octa-Core 64-bit chipset processor
 • 2 GB RAM
 • GTS-teknologi som automatisk vælger den passende processorkerne og således
 • Hi-Fi lydkvalitet fra højtaleren
 • HDR lydoptagelse, der reducerer støj og sikrer højkvalitetslydoptagelser
Det her har måske også din interesse