Det er bare mig ...

Jæger skyder buk… øh nej, en bil

Collage

En jæger på bukkejagt uden ordentlig kuglefang er formentlig årsag til, at en 36 årig forurettet mand, som kom kørende i sin personbil ad Lohalsvej på Nordlangeland, fik ødelagt sin bil, da den blev ramt af et projektil fra en jagtriffel. Kuglen gik igennem sideruden ca. 30 cm. foran manden og landede i instrumentbrættet. Manden kørte meget forskrækket ind til siden. Kort efter kom en jæger frem til bilen og spurgte om der var sket noget. Da det blev konstateret, at det var der, forsvandt jægeren hurtigt igen. Hændelsen skete lørdag kl. 2138.

Politiet efterlyser jægeren, en dansk mand, ca. 50 år, iført grønt tøj og gummistøvler.

Fyns Politi indskærper, at man altid skal sikre sig, at man har ordentligt kuglefang, når man afgiver skud i naturen. Overtrædelse kan medføre sigtelse for overtrædelse af jagtloven, samt konfiskation af våben og udbytte. Typisk afgøres sagen med en bøde. I særligt alvorlige tilfælde, sigtes efter straffelovens § 252, med en strafferamme på op til 8 års fængsel, ved i grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde forvolder fare for andres liv eller førlighed.

 

Collage
Collage

 

Det her har måske også din interesse