Det er bare mig ...

570 millioner kroner vundet af en spiller i Tjekkiet

Den absolut største præmiepulje i Eurojackpot blev fredag aften vundet af en spiller i Tjekkiet. Gevinsten lyder på 570.919.530 kroner og slår dermed den hidtidige rekord, som lyder på 387 millioner kroner. Den blev vundet i september 2014 af en finsk spiller.

Puljen havde ellers vokset sig stor over de sidste 12 uger. Ingen af Eurojackpot-spillerne havde haft held til at ramme de fem vindertal og to stjernetal, siden kvinden i Helsingør gjorde det. Hun vandt 315 millioner kroner den 20. februar – den i øvrigt absolut største gevinst i danmarkshistorien.

2. præmiepuljen blev delt mellem tre spillere fra henholdsvis Spanien, Italien og Tyskland. De vinder hver især 48.487.078 kroner.

De danske spillere stod her til aften for 12 procent af de spillede rækker. Den højeste præmie blandt dem blev 4. præmien til en værdi af 35.288 kroner, som syv danskere vinder. Danske Spil vurderer, at omkring en halv million danskere har spillet med – heraf vinder 177.862 en gevinst.

Det her har måske også din interesse