Det er bare mig ...

570 millioner kroner er der på højkant næste fredag

1. præmiepuljen i det fælles europæiske Lotto, Eurojackpot, har nu nået sit maksimum. 570 millioner kroner er der på højkant næste fredag.

Aldrig har den været større. Over en halv milliard kroner venter nu på, at en spiller rammer de fem vindertal og to stjernetal.

Heller ikke ved trækningen her til aften ramte spillerne nemlig den rigtige kombination, og derfor vokser 1. præmiepuljen i Eurojackpot for 10. uge i træk. Ikke siden kvinden i Helsingør vandt 315 millioner kroner den 20. februar er puljen gået.

570 millioner kroner er dog det maksimale, som kan være på spil i 1. præmiepuljen. Hvad der i øvrigt bliver spillet ind, det triller ned i 2. præmiepuljen, der også har et maksimum på 570 millioner kroner i henhold til spillets egne regler.

Det her har måske også din interesse