Det er bare mig ...

TIPA Awards til Epson …

De vindende Epson produkter ved dette års TIPA Award er, Epson SureColor P600, som blev udnævnt til “Best Photo Printer”, Epson EH-LS10000, som blev udnævnt til “Best Photo Projector”, og Epson Perfection V850 Pro, som vandt prisen for “Best Photo Scanner”.

Udtalelser om produkterne

De prisvindende produkter modtog følgende udtalelser fra TIPA:

Epson SureColor P600

“Denne 8-farve fotoprinter er udstyret med ark- og rulleføder, muligheden for at udskrive på CD’er og DVD’er, og den har USB og Ethernet opkoblingsmuligheder samt trådløse muligheder. Dens Epson UltraChrome HD blæk er blevet genskabt med pigmentblæk, som inkluderer Light Black, Light Light Black, Photo Black og Matte Black kassetter, hvilket giver en god indikation af printerens mulighed for at tilfredsstille behov for sort-hvid og monokrome print på både glossy og matte papiroverflader.”

Epson EH-LS10000

Epson EH-LS10000

“Denne projektor leveres med 4K forbedring for øget skarphed og uovertruffen absolut sort kontrast, og den giver farve og hvid skarphed ved 1500 lumen. EH-LS10000 projektoren har en bred farvevifte, som producerer rige farver og mere bløde overgange.”

Epson Perfection V850 Pro

“V850 Pro giver mulighed for scanning af alle filmstørrelser op til 4 x 5 tommer ved hjælp af de medfølgende rammer og 8 x 10 tommer uden dem. Den har en LED lyskilde, som åbner tonale værdier, specielt synlige i sort-hvid negativer. En Anti-Newton ringplade hjælper med at eliminere Moire mønstre og farveskift.

Det her har måske også din interesse