Det er bare mig ...

Huawei P8

Huawei P8 grey På en pressekonference i London har Huawei netop offentliggjort deres nye flagskibsmodel. Huawei P8 er en telefon, der i et elegant og slankt design sætter nye standarder for brugervenlighed og teknologisk formåen inden for kategorien smartphones.

Thor Gøtz, direktør for Huawei Danmark Consumer BG er begejstret for det nye flagskib, der skal blive den mest brugervenlige smartphone på markedet:

Huawei har via dybdegående markedsundersøgelser identificeret de faktorer, forbrugere verden over oplever som mest irriterende ved deres smartphones. Denne viden har vi brugt til at skabe en smartphone, som gør op med alle de faktorer, der forstyrrer brugervenligheden. Eksempelvis har vi udviklet et kamera, der kan tage skarpe billeder under meget svag belysning, hvilket er en klassisk udfordring for rigtig mange smartphones på markedetThor Gøtz.

Enestående kamera med kreative funktioner

For de forbrugere der sætter pris på et godt kamera, bliver der i alle henseender lagt op til kreativitet og leg med ultrahøj billedkvalitet og nye banebrydende funktioner. Foruden at kunne tage billeder under dårlige lysforhold, rummer P8 også kreative funktioner, som gør dine selfies til en helt ny oplevelse. Derudover har du mulighed for at lege filminstruktør i Director mode, hvor andre Androidenheder kan filme fra flere vinkler på samme tid og streame direkte til P8, hvor instruktøroverblikket skabes over alle vinklerne.

Brugeren kan ydermere indstille kameraets lukketid manuelt, hvilket giver unikke muligheder for at lege med lyset fra objekter i bevægelser og på den måde male lysstreger på billederne. Således kan eksempelvis et billede af et oplyst pariserhjul i bevægelse fremstå som én stor lysende cirkel.

13 Mega pixel main Camera, OIS, RBGW sensor, DSLR-level Image Signal Processor, 1080p video recording/1080p video playback; F2.0; Dual color temperature flash 8 Mega pixel front Camera

Nye standarder for netværksforbindelse

Huawei P8 Champaign gold Huaweis markedsundersøgelser afslørede også en generel utilfredshed hos forbrugerne vedr. netværksforbindelsen fra deres smartphones. Foruden Huaweis egen stærke Signal+ teknologi løser P8 denne udfordring via en dobbeltantenne, der sikrer at telefonen altid er forbundet til det stærkest mulige signal. Hvis signalet på den ene antenne dykker, eksempelvis fordi du holder hånden for, skifter P8 over på den anden antenne og bibeholder således en stabil forbindelse. Denne teknologi vil sikre en signifikant nedgang i antallet at afbrudte opkald.

P8 forventes at være i handlen i Danmark ultimo maj og kan forudbestillesbestilles via Telia og Call me allerede i morgen d. 16. april. Den vejledende udsalgspris kommer til at ligge på 3.699 kr.

Fakta om Huawei P8

 • Kommer i farverne champagnehvid og grå
 • Er 6,4 mm tynd
 • 2600mAh batteri
 • Kirin 930 Octa-Core 64-bit chipset processor, der giver 20% højere performance i forhold til smartphones med same batterilevetid
 • Smart bagside af stål der sikrer en stabil og pålidelig struktur
 • Volumen kan hæves op til 58% over normalt niveau. I stærk vind kan telefonen reducere støj med op til 90% gennem brug af headsettet
 • Stærk bluetooth forbindelse, som kan integrere med diverse wearables som fx Huawei TalkBand B2
 • En valgfri E-link skærm giver mulighed for at omdanne metalbagsiden til en eBook på få sekunder
 • Med en Optical Image Stabilizer på op til 1,2 grader kan der tages billeder af høj kvalitet selv under kamerarystelser
 • Verdens første firefarvede RGBW sensor. Lyset forstærkes med 32% i højkontrast lyssituationer og dæmpes med 78% i svage lysforhold
 • DSLR-level uafhængig billedprocessor, der reducerer billedstøj og opfanger detaljer under både høje kontraster og svage lysforhold.

Mere information her  icon-angle-double-right 

Det her har måske også din interesse