Det er bare mig ...

Nyt tilbehør til action-kameraer fra Joby

Joby Action Grip & PoleJoby, som primært er kendt for de smarte Gorillapod-stativer, lancerer nu et Action Grip; et tilbehørsprodukt, som giver mulighed for nye perspektiver ved optagelse med kameraer som fx GoPro®, Ricoh® og Sony®. Grebet vil blive solgt både separat og i kit med en Extension Pole.

Action Grip

Joby Action GripEt flydende greb til brug ved optagelse af stillbilleder og video. Grebet gør det nemt at optage, når man fx svømmer, surfer eller dykker, uden at man risikerer at tabe sit kamera. Da grebet flyder, selv med kamera monteret, og desuden har indbygget håndledsrem, er det ekstra sikkert.

Fjerner man GoPro®-spændet, kan et hvilket som helst kamera med standard-gevind sættes fast på grebet.

I bunden af grebet er der et dæksel, som kan fjernes, og som skjuler et standard-gevind til montering af Extension Pole.

Action Grip & Pole

Er en komplet løsning, som indeholder både Action Grip og en Extension Pole på 49 cm. Denne Pole er udført i aluminium og er også flydende og har standard-gevind i bunden, således at flere Poles kan skrues sammen.

Joby Action Grip Pole

Pris og levering

Både Action Grip og Action Grip & Pole er til levering nu til følgende vejl. udsalgspriser:

Joby Action Grip, DKK 199,-

Joby Action Grip & Pole, DKK 279,-

Det her har måske også din interesse