Det er bare mig ...

Ny Power Charger, så kraftig at den kan jumpstarte din bil

Fremover er det ikke nødvendigt at ringe efter vejhjælp hvis din bil løbet tør for strøm, hvis du ellers har en Power Charger liggende i bilen. Denne kraftige batteribank er nemlig udstyret med en jumpstart-udgang der leverer 400A, der er mere end rigeligt til at starte en bil. Batterikapaciteten er på hele 16.800 mAh, som betyder, at den kan til at starte 25 biler i træk. 

Power Charger

Power Chargeren også udstyret med en udgang til opladning af bærbare PC’ere, samt en USB-udgang, som kan oplade smartphones, tabletter, kameraer, håndholdte spilkonsoller, trådløse høretelefoner og alle andre USB-opladelige enheder. Power Chargeren leveres i et praktisk nylonkit med lynlås, som indeholder opladerkabler til alle de kendte mærker inden for smartphones og tablet-PC’er, herunder Iphone 4,5,6, Samsung, LG, Sony. Samt adapterstik til alle de kendte mærker inden for bærbare PC’er. Samtidig medfølger der et multi-cigarstik inkl. USB-port. 

Power Charger

Powerbanken er udført i et kompakt, kraftigt og stødsikkert letvægtsmateriale, som ikke fylder mere end den kan ligge i et hjørne af bilens handskerum. Power Charger er også udstyret med en Ultra LED-lommelygte, som også kan sættes i SOS-tilstand, så man kan tilkalde hjælp, hvis man f.eks. har problemer med bilen eller er faret vild i ødemarken.

Pris:

Power Charger sælges til en vejledende pris på 1199 kr

icon-bolt Kapacitet: 16.800 mAh
icon-bolt Type: Polymer Lithium-Ion
icon-bolt Materiale: Plastik (UV)
icon-bolt Jumpstart strøm: 200A-400A
icon-bolt LED lys 1W
icon-bolt USB output: 5V/sA
icon-bolt Mål: 160x75x34 mm
icon-bolt Antal genopladninger > 3000 gange
icon-bolt Vægt: 330 g
icon-bolt Farve: sort/grøn

kan købes her:

logopowerbank.dk icon-external-link-square 

Det her har måske også din interesse