Det er bare mig ...

Lumia 435 & Lumia 532

I dag kom to nye medlemmer af Lumia-familien – Lumia 435  icon-external-link-square  og Lumia 532  icon-external-link-square . De to smartphones kombinerer kraften i Windows Phone 8.1 med en utrolig pris1, der giver endnu flere mennesker mulighed for at prøve Lumia-serien af, og lader brugerne gøre endnu mere, mens de er på farten.

LumiaLumia 435 er det første medlem i den nye 400-serie. På trods af den beskedne prismærkat giver den mulighed for at bruge de bedste Windows Phone-tjenester og de nyeste apps. Lumia 532 er en kraftfuld smartphone med quadcore-processor, der bygger videre på succesen fra 500-serien med et lækkert design, dynamisk startskærm, frontkamera og masser af plads til data. Lumia 532 kommer med følgende funktioner:

  • Skift nemt mellem stemmeopkald og videoopkald via den indbyggede Skype-integration og det frontvendte kamera.
  • Microsoft Office-pakken er præinstalleret, så du kan læse, redigere og dele dokumenter, uanset hvor du er.
  • 30 GB gratis2 backup via OneDrive sørger for, at dine vigtigste filer og billeder er let tilgængelige men samtidig sikre.
  • Præinstalleret Microsoft Outlook holder styr på både arbejdsmail og den private mail.
    De to kameraapps Lumia Camera og Lumia Selfie gør, at du hurtigt og simpelt kan tage billeder, samt tage flotte selfies med frontkameraet.
  • Den nyeste udgave af Windows Phone 8.1 med Lumia Denim-opdateringen giver mulighed for at personalisere skærmen via blandt andet Action Center, Live Folders og Word Flow.(Word Flow findes kun på engelsk).
  • Hold dig up-to-date med de nyeste funktioner via opdateringer til Windows.
Da vi for mere end tre år siden offentliggjorde de første Lumia-smartphones, talte vi om vores passion for at tilbyde innovative løsninger til så mange mennesker som muligt. Med Lumia 435 og Lumia 532 har vi nået en ny milepæl. De to smartphones er de mest prisvenlige i Lumia-serien til dato, og de giver mulighed for at nå mennesker, der skal til at købe deres første smartphoneJo Harlow, globalt ansvarlig for telefoner hos Microsoft

Lumia 435 og Lumia 532 kommer til udvalgte markeder i februar. Begge kommer i farverne lysegrøn, orange, hvid og sort. Priserne for Lumia 435 og Lumia 532 kommer til at variere baseret på land og operatør, men de internationale priser er beregnet til 69 EUR (513,26 DKK) for Lumia 435 og 79 EUR (587,65 DKK) for Lumia 532 eksklusiv moms.

1Danske priser og dato for salgsstart kommer på et senere tidspunkt.

2 Op til 30 GB gratis data, når funktionen Camera Backup er aktiveret.

Det her har måske også din interesse