Det er bare mig ...

Q7 sætter standarden …

Audi har officiel verdenspremiere på den nye Q7 på Detroit Motor Show. Sammenlignet med den forrige model er vægten blevet reduceret med 325 kilo, og den er dermed den letteste SUV i sin klasse. Med sit helt nye letvægtschassis tilbyder Q7 imponerende CO2 niveauer og en fantastisk komfort kombineret med performance fra en sporty Audi. Samtidig er den nye Q7 spækket med ny teknologi.

Audi Q7

Audi Q7 har en letvægtskonstruktion, der for en stor del består af varmpresset stål og aluminium, og hvordan vægten er blevet reduceret med 325 kg.

Q7 er udstyret med Audi virtual cockpit, og den nye MMI all-in-touch kontrol unit med en stor touchpad gør betjeningen nem og intuitiv

Audi Q7 kommer samtidig med et nyt top-of-the-line element i Audis connect portefølje: Audi smartphone-interface bringer “Apple Car Play” og “Google Android Auto” om bord. Begge platforme er tilpasset til brug i bilen og tilbyder online musik tjenester, navigationsfunktioner, ubesvaret opkald / aftalepåmindelser og besked-funktioner. Over tid vil disse få følgeskab af adskillige tredjepartsapplikationer som f.eks. Spotify og WhatsApp.

Audi Q7 er også banebrydende i bagsædeunderholdning. En eller to Audi tablets med 10,1 tommer skærme fungerer som bagsædeskærme. Audi tablet kan holde til de krævende udfordringer i en bil – den er temperatur-resistent og giver den nødvendige sikkerhed i tilfælde af kollission i modsætning til konventionelle end-device-løsninger. Audi tablet er forbundet til MMI navigation plus via WiFi, og det er dermed muligt at opnå adgang til radio, medie, navigation og bil funktioner i Audi Q7.

Audi Q7

Det her har måske også din interesse