Det er bare mig ...

BeoPlay H8 – Trådløs on-ear hovedtelefon

BeoPlay H8, en helt ny trådløs on-ear1 hovedtelefon med et innovativt aluminiuminterface på den højre ørekop, der giver dig fuld kontrol over alle funktioner. Du skal bare banke let på interfacet med dine fingre eller lade dem glide hen over overfladen for at besvare opkald, regulere lydstyrken, vælge nummer eller slå den aktive støjreduktion til eller fra. Uanset om du vælger at bruge den aktive støjreduktion, om du bruger kabel for at spare batteri eller vælger at bruge H8 trådløst og dermed får fuld bevægelsesfrihed, er lyden altid detaljeret, ren og fuld af power.

BeoPlay H8 fås i farverne Gray Hazel og Argilla Bright og er fremstillet af de allerbedste materialer som f.eks. anodiseret aluminium, kalvelæder og blødt lammeskind, så den patinerer smukt – og aldrig holder op med at vække opsigt. BeoPlay H8 har en batteritid på helt op til 14 timer og vejer på trods af aluminiumkonstruktionen og den avancerede teknologi kun 255 g. Den er perfekt at have med på farten, uanset om du pendler, cruiser eller bare hænger ud med vennerne.

 

 • Intuitivt touch-interface i aluminium
  Vil du besvare eller afslutte et opkald? Vil du skifte nummer eller regulere lydstyrken? Eller vil du slå den aktive støjreduktion til eller fra? Du kan kontrollere alle disse funktioner med det intuitive touch-interface på den højre ørekop – og du behøver ikke engang at tage handskerne af
 • Aktiv støjreduktion til musikelskere
  Uanset om den aktive støjreduktion er slået til eller fra, får du med BeoPlay H8 den musikoplevelse, som kunstnerne oprindeligt forestillede sig – og i en fantastisk lydkvalitet
 • Lang afspilningstid med genopladeligt og udskifteligt batteri
  Batteriet i BeoPlay H8 giver dig helt op til 14 timers afspilningstid, selv når den aktive støjreduktion er slået til. Så har du musik til selv de længste flyture. Men hvis du alligevel skulle løbe tør for batteri, sætter du bare kablet i eller udskifter batteriet
 • En af de letteste hovedtelefoner med aktiv støjreduktion på markedet
  Med en vægt på kun 255 g er det en fornøjelse at have BeoPlay på – også i lang tid ad gange

 

Pris:

BeoPlay H8 fås i to farver: Gray Hazel og Argilla Bright

Pris for BeoPlay H8: kr. 3.699,-

 

 

 

1  over, on og in era

over on in

Det her har måske også din interesse