Det er bare mig ...

Årets frække julegave til ham

årets frække julegaver til hamLELO Pino – Den bedste ring til manden

Hvis du vil give din mand en virkelig lækker og maskulin julegave, som han (og du selv) kan nyde, så er den vibrerende penisring, LELO Pino icon-external-link , et rigtig godt valg.

Pino styrker hans erektion og forkæler jer begge med pirrende vibrationer, så I kan opnå endnu større nydelse sammen. Den danske sexlegetøjsblogger, Joanb.dk icon-external-link , har anmeldt LELO Pino og i sin anmeldelse kalder hun den for den “til dato bedste ring til manden.” En beskrivelse, som Mathilde Mackowski er enig i:

“LELO har lige lanceret Pino, men jeg er allerede overbevist om, at den vil blive meget populær. Den er flot, lækker og så er designet meget gennemtænkt. Ringen strammer tilpas meget til at give ham en god effekt og fordi den øverste del er ret bred, vil mange kvinder opleve, at de nemmere kan mærke vibrationerne. Vender I den C-formede side ud mod hende, vil en lille, indbygget luftpude give hendes klitoris blød og pirrende massage for hvert stød han giver,” udtaler hun.


Som en ekstra lækker detalje, leveres LELO Pino i en flot og maskulin æske, der også indeholder et sæt manchetknapper og en pengeclips.


 

Det her har måske også din interesse