Det er bare mig ...

Nye hovedtelefoner fra Koss

BT540i Lifestyle 1Hovedtelefonerne SP540 og SP330 har begge D-formede ørekopper som følger ørets naturlige form, for at slutte rundt om eller på øret på en behagelig måde. Ørepuderne består af “memory foam” med akustisk stof og kunstskind, som skaber en perfekt tætning for at opnå den mest stabile lydgengivelse. SP540 har over-ear*, og SP330 har on-ear* ørepuder. Ørekopperne er fremstillet af forstærket eloxeret aluminium og de har metalhængsler som giver den nødvendige styrke i områder hvor andre hovedtelefoner ofte svigter. Den avancerede hovedbøjles design gør at både størrelse og trykjustering fungerer perfekt.

Koss SP540 Over-Ear  icon-arrow-right 

 icon-arrow-left  Koss SP330 On-Ear

SP serien er som skabt til komfortable timer med fantastisk lydkvalitet, hvad enten du sidder i lænestolen hjemme eller er på rejse. De er lette, med et stilrent design så de passer perfekt ind i de fleste miljøer. Lydgengivelsen er højopløst og neutral og gir stor lytte glæde med alle typer musik.

Begge modellerne leveres i en praktisk pladsbesparende taske som beskytter produktet når du er på farten.

Vejledende pris på Koss SP330 On-Ear vil ligge på kr. 899,-

Vejledende pris på Koss SP540 Over-Ear kr. 1099,-

 


 

* Over-Ear , On-Ear og In-Ear

over on in

Det her har måske også din interesse