Det er bare mig ...

Ændring af paradigmer

Forandring i uddannelse systemet – ændring af paradigmer

Videoen er lang, 55 minutter, men det er 55 lærerige minutter.

Om Sir Ken Robinson

Sir Ken Robinson, ph.d. er en internationalt anerkendt leder inden for udvikling af kreativitet, innovation og menneskelige ressourcer. Han har arbejdet med regeringerne i Europa, Asien og USA, med internationale organer, Fortune 500 virksomheder, og nogle af verdens førende kulturelle organisationer. I 1998 førte han en national kommission om kreativitet, uddannelse og økonomi for den britiske regering. ”All Our Futures: Creativity, Culture and Education” (The Robinson-rapporten) blev offentliggjort til stor anerkendelse i 1999. Han var den centrale figur i udviklingen af en strategi for kreativ og økonomisk udvikling som en del af fredsprocessen i Nordirland, der arbejder med ministrene for uddannelse, undervisning virksomhed og kultur. Han var en af fire internationale rådgivere til Singapore regering for dens strategi om at blive det kreative knudepunkt i Sydøstasien.

Læs mere om Sir Ken Robinson her »