Det er bare mig ...

Danmark prioriterer hiv og aids højt.

Danmark prioriterer hiv og aids højt. Alligevel er hverken Søren Pind eller andre fra Udenrigsministeriet repræsenteret på den internationale aids-konferencen i Wien. AIDS-Fondet finder det kritisabelt, fordi Danmark har meget at byde ind med på konferencen, som har menneskerettigheder og undertrykte grupper øverst på dagsordenen. Selvom udviklingsminister Søren Pind gang på gang har garanteret, at Danmark prioriterer bekæmpelsen af hiv/aids højt, er udenrigsministeriet ikke repræsenteret på den internationale aids-konference i Wien. – Det er kritisabelt, at hverken han eller en anden repræsentant fra Udenrigsministeriet har fundet tid til at deltage ved den største internationale aids-konference, siger Henriette Laursen, direktør i AIDS-Fondet Læs mere her

Det her har måske også din interesse