Det er bare mig ...

SF’s lokalpolitiker Anne-Mette Wehmüller nu folketingskandidat i København!

Pressemeddelelse fra Anne-Mette Wehmüller

Anne-Mette Wehmüller
Anne-Mette Wehmüller

Jeg er utrolig glad for nu officielt at kunne kalde mig folketingskandidat for SF i Storkreds København for de kommende to år. Det bliver en spændende valgkamp med formand Villy i spidsen. Jeg er stolt af at være med på holdet og vil gøre mit til at de røde mandater kommer til at arbejde.

Regeringen har set modløs ud i lang tid. SF har modet og styrken til at få landet ud af krisen. Jeg vil arbejde benhårdt for, at vi får en ny regering, hvor vi får grønne job og folkeskolen i fokus. I stedet for grøn omstilling og velfærd har en ansvarsløs regering hældt skattelettelser ud til de velbjærgede. Jeg har meget på hjerte men vil specielt fokusere på ambitiøse investeringer i solceller, elbiler. Det er grønne investeringer og uddannelser med højt fagligt niveau som former fremtidens grønne job. Indsats for ungdomsarbejdsløshed, dvs. praktikpladser til de unge og en folkeskole med en god social sammensætning.

Om Anne-Mette

Uddannet Cand.mag. i Europastudier. Civilt projektleder og forfatter til undervisningsmaterialer i miljøorganisationen, Det Økologiske Råd og har siden 2005 været aktiv kommunalpolitiker og medlem af SF’s hovedbestyrelse og med til at lægge strategier for et SF i vækst og forandring lokalt og landspolitisk.

Læs mere om Anne-Mette på hendes hjemmeside – http://wehmueller.dk/

Det her har måske også din interesse